TOKAT / MERKEZ - Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Dua

Nis

Okulumuz Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Kadir Gecesi münasebetiyle okulumuz öğrencilerinin katılımıyla altıyüzevler camiinde 5 Nisan 2024 Cuma günü saat 10.30’da hazırladığımız program coşkuyla kutlandı. Programda öğrencilerimiz Kur’an-ı Kerim tilaveti, vaaz, şiir, ilahi ve dua okudu.  Program lokma tatlısı ikramıyla sona erdi.

Şbt

Çedes projesi kapsamında Sabır değerimiz etrafında gençlerimizle Filistin için bir günümüzü oruçlu geçirerek iftar ve Filistin için dua programımızda bir araya geldik. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Siyahıyla hüznü, beyazıyla özgürlüğü, yeşiliyle umudu, kırmızıyla zulmü taşıyan bir bayrağa nakşettik. Barışa ve esenliğe dair bütün hislerimizi.  Karşısında durduk zalimin. Mesafelerin his birliğimizi ve kardeş olma bilincimizi zedeleyemeyeceğini somutlaştırdık her bir cümlemiz, niyazımız ve duamızla. Arif Nihat Asya Anadolu İmam Hatip Lisesi gençleri Gazze için kıyam da. Etkinliğimiz 8 Kasım 2023 çarşamba günü gerçekleştirildi.