TOKAT / MERKEZ - Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: Yarışma

Mrt

55.Tübitak 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması bölge finalleri Tokat'ta gerçekleşti. Okulumuz öğrencilerinden bir grup GOP Üniversitesinde gerçekleşen yarışmada sergilenen projeleri görmek için 7 Mart 2024 Perşembe günü ziyaret ettiler.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde 9-10-11 ve 12. sınıflar arasında 1 Mart 2024 Cuma günü 40 Hadis yarışması düzenlendi. Yarışmaya on öğrenci katıldı. Yarışmada Fadime Aktaş ve Nuray Şahin Jüri heyetindeydi. Merve Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı yarışmada Meslek dersleri Öğretmeni Mehmet Erbaş kısa bir konuşma yaptı. 11-B sınıfı öğrencilerinden Elif Kale Sünneti  Seniyye adlı makaleyi okudu. Yarışma Meslek dersleri Öğretmeni Raşit Samet Çalışkan'ın başkanlığında devam etti. Yarışma arasında  Nisanur, Eslemnaz ve Elif Kale'nin okuduğu ilahiler yarışmaya renk kattı.

Yarışmada;
              11-D sınıfından Medine Ergün BİRİNCİ oldu.
              12-C sınıfından Fatıma el Muhammed İKİNCİ oldu.
              12-A sınıfından Fatma Melek Badem ÜÇÜNCÜ oldu. Yarışma sonunda öğrencilere ödüller verildi.

Ock

ARİF NİHAT ASYA şiirleri güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri 9 Ocak 2024 Salı günü verildi. Bayrak şairi Arif Nihat Asya’nın ölümünün 49.yıldönümü dolayısıyla okulumuz öğrencileri arasında Arif Nihat ASYA şiirlerini güzel okuma yarışması düzenlendi. 30 öğrencinin katıldığı yarışmada şairimizin birbirinden güzel birçok şiiri seslendirildi. Jüri üyelerinin titiz değerlendirmesi sonucu dereceye giren öğrenciler belirlendi.

BAYRAK şiiriyle 12 C sınıfından Elif Çoraklık BİRİNCİ,

Bayrak şiiriyle 11 B sınıfından Merve Nur Öztürk İKİNCİ,

Naat şiiriyle 12 D sınıfından Zeynep Şule Sonsa ÜÇÜNCÜ oldu. Dereceye girenler ödüllerini okul müdürümüz Sayın Mustafa Aydın'ın elinden aldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor şairimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.